Защо Космос?

28 ноември 2017

Темза и Космос е създадена през 2001 г. от директор на музея по изкуствата и нейния син, който видя голямата нужда и потребност от по-добри материали за научно образование - ресурси за родители и деца, които са по-ангажирани, по-ефективни, по-подходящи и по-забавни. Темза & Космос работи като изключителен представител на компанията-майка Franckh-Kosmos Verlags-GmbH & Co. KG - Kosmos за кратко със седалище в Щутгарт, Германия. Основана през 1822 г., Kosmos функционира единствено като издател на книги до 20-те години на 20-ти век, когато компанията публикува първите си научни комплекти, насочени към обяснение на света на науката на децата и младите хора, като го оживяват с практически експерименти. Поколения европейски деца са открили ентусиазма си за наука чрез научните комплекти "Космос". От 2001 г. Темс и Космос и Космос се обединяват в разработването на научни комплекти за деца в САЩ и други англоезични пазари по света

Тези забавни и ангажиращи комплекти са подходящи и вълнуващи, помагайки на децата да открият ентусиазма си за наука!
Децата не само ще обичат да правят експериментите, но и ще се забавляват да играят със своите творения!
Отличен пример за начина, по който може да бъде забавно обучение.

Aerobie Pro Ring e уникалният летящ ринг на Aerobie Inc, който от създаването си през 1984 година до сега два пъти подобрява световния рекорд на Гинес за хвърляне на най-дълго разстояние на предмет без усилващи скоростта обстоятелства.

прочети още

Ползите от играта на фризби са неоспорими – чист въздух, разнообразни физически движения, развиване на сръчност, възможност да бъдем с любимите си хора – приятели, семейство.

прочети още